начало За мен

За мен

Здравейте, скъпи приятели!

Искам да ви насърча, че през каквото и да минавате в живота си, не забравяйте, че сте уникални и създадени с определена цел на тази земя. Ако търсите съдбата си, то може да я намерите само във вашия Създател и Този, Който ви обича с безкрайна и безусловна любов – Исус Христос.

Тийнейджърските ми години не бяха най-добрите за мен, защото бях объркана и търсеща насока за живота си. Растях с мисълта, че съм едно обикновено момиче с обикновена съдба. Точно тогава, Бог ми разкри, че е вложил нещо ценно и специално в мен. Осъзнах, че не трябва да живея безотговорно, а с цел да оставя нещо след себе си.

Мечтата ми е да видя млади момичета и жени, които не просто съществуват, но живеят с една велика кауза – да достигнат следващите поколения с истината и любовта на Исус Христос. Защо на Исус Христос? Защото Христос първи ни възлюби такива каквито сме и даде Себе си за нас, подарявайки ни пълноценен живот и вечността. Той е Този, Който никога няма да ни предаде, нарани или да ни остави. 

Той е всичко, от което се нуждаем и запълва всяка празнота в нас.

Истинската вяра за мен е начин на живот, който бива променен от любовта на Христос и който става движеща сила за промяна на нашите деца, семейство, приятели. 

Имам прекрасен съпруг, който е моята упора и едно палаво момченце, което ме мотивира още повече да се посветя да видя промяна в следващите поколения.

Няма нещо по-добро в този свят, освен да посветиш живота си в името на една велика кауза – да променяш хора и поколения.

ekaterina

Ekaterina_wg

 

Close